Multumesc mult pentru raspuns.
Imi pun problema cum ii "conving" sa faca reparatiile?!, problema acoperisului este veche de 3-4 ani , dar nimic....
Bun ,legea spune ca toti proprietarii sa plateasca , dar nimeni nu ma baga in seama cand ridic problema reconditionarii acoperisului in sedintele cu Asociatia.....
Nu stiu la ce metode sa recurg :training:
Buna ziua,am multe nelamuriri cu Asociatia de locatari ..
locuiesc la etajul 4 - ultimul etaj , acoperisul nu este reconditionat , fiecare a facut "imbunatatiri" dupa cum i-a taiat capul .Asociatia impune ca la plata intretinerii sa fie platit si fondul pentru reparatii X-( ..........Iar pe casa scarii la etajul patru este un mare crater cand ploua curge apa pe acolo pana la etj 2.... , in fiecare zi ma intreb cand o sa cada definitiv .......
Reparatii la subsol se fac fara nici o problema costul fiind suportat de tot blocul in afara fondului de reparatii .Cand am ridicat problema acoperisului ce sta sa ne cada in cap mi-sa spus ca fiecare face reparatiile pe banii lui....iar cei de la parter si celelalte etj care nu sunt afectate nu contribuie ! X-( X-(
Nu stiu cum sa rezolv situatia , cu cine sa vorbesc ..situatia fiind foarte grava :((
Astept cu nerabdare un raspuns.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu detalii despre acest subiect , ce implica acest concediu fara plata , perioada aceasta va fi pe cartea mea de munca?! sunt tare nelamurita , asadar cat mai multe detalii imi vor fi de folos.:)multumesc anticipat