zzenovia a scris:
Daca ati fost sau sunteti studenta la ID nu are nicio importanta . Problema era daca erati studenta la zi , atunci nu puteati primi somaj .
S-a spus aici de incetare a contractului de muncu cu art.55 lit.b - acest articol inseamna "acordul partilor" si nu se primeste somaj cu acest articol .
Persoana in cauza nu ar trebui sa faca nicio cerere ci sa astepte notificarea din partea angajatorului ca i se desfiinteaza postul , pana atunci sa-si vada de servici .
Daca exista o decizie de incetare a cim trebuia sa va fie inmanata .
Ok. dar azi am vorbit din nou cu ei si refuza in continuare sa imi faca vre-un act daca nu sunt de accord sa imi desfaca contractul de munca "cu acordul partilor" iar la servici nu am fost pentru ca in data de 20 ianuarie mi s-a spus sa ma duc sa imi fac actele pentru ca nu imi voi relua postul deoarece nu isi mai permit sa ma plateasca. Avand in vedere ca nu am fost la servici din data de 20 incoace(pentru ca ei mi-au spus sa nu ma duc) ma pot ataca in vre-un fel?
@adelaida: nu stiu cum sa explic mai bine de atat ce inseamna aceasta "prelungire de studii". Am doar niste examene nepromovate pe parcursul celor 5 ani de facultate care le pot da acum in urma unei cereri de "prelungire de studii" catre decanatul facultatii. Dar mi s-a spus ca in acest an nu sunt incadrata la nici un an de studiu.