avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Iesire contract credit-coplatitor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Iesire contract credit-coplatitor

Buna ziua!

Sunt coplatitor intr-un credit ipotecar al sotului meu, credit girat cu apartamentul mamei lui. Momentan ma aflu in procedura de divort (simpla, fara partaj, pentru ca nu pot da de el sub nici o forma si nu vreau complicatii). Doresc sa aflu daca am vre-o sansa sa ies din contractul cu banca, sa nu mai fiu coplatitor, avand in vedere ca el nu-si mai plateste ratele.

De asemenea, daca nu am nici un bun pe numele meu, nici un venit pe cartea de munca, ce poate sa-mi faca banca? Trece direct la executarea silita, adica scoaterea la licitatie a apartamentului girat?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:27, 4 Mai 2011
se executa garantia, iar daca va ramane o diferenta de plata, raspundeti amandoi. banca va executa mai departe la intamplare, venituri si/sau bunuri ale oricaruia dintre dvs.
ce a facut sotul cu banii? ati mai cumparat vreun bun de valoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fidejusiune vs. ipoteca | urgent maque maque Buna ziua, Va rog sa imi oferiti un sfat cu privire la urmatoarea situatie: Sunt administrator la un SRL aflat in insolventa. In urma cu 3 ani, am ... (vezi toată discuția)
Subiect: partaj apartament cumparat cu credit ipotecar d-r d-r Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)
Sot debitor - executarea silita a bunurilor din locuinta sotiei ( bun propriu) Andra24 Andra24 Buna ziua Tatal meu este coplatitor la creditul meu ipotecar , nu mai putem plati si vom fi executati silit . Mama detine un apartament bun propriu ca ... (vezi toată discuția)