am inteles ca daca fac contestatie in instanta a unui pv nu trebuie sa platesc taxele judiciare de timbru . voi tb sa suport alte cheltuieli ? am nevoie de un avocat pt a face contestatie ?
sau ies mai "ieftin" daca achit amenda de 1000 ron
buna ziua
multumesc pentru raspunsuri
puteti sa-mi spuneti ce lege stipuleaza ca nu pot primi amenda pentru ceva deja construit. am inteles ca daca constructia este mai veche de 2 ani, nu mai pot fi acuzata ca nu am avut autorizatie.
multumesc pt raspunsuri , problema e ca atunci cand s-a facut geamul, parintii mei nu au avut decat accordul verbal al vecinei de atunci. cum dovedesc ca geamul e acolo de 25 ani , daca nu apare nicaieri in schite (nu stiu de ce nu apare) nu am decat poze vechi cu noi in care apare si fereastra . e de ajuns sa fac contestatie ?
si daca ma vad obligata sa inchid geamul , tb autorizatie de construire pt a inchide golul de geam ?? sunt in ceata
vecina mi-a facut sesizare la primarie in legatura cu un geam al casei (construit acum 25 ani)care da spre curtea ei. mi s-a facut pv (in lipsa) "conform legii 50/1991 art 26 alin 3" ca s-a construit un gol de geam fara autorizatie de construire (repet geamul e facut acum 25 ani ) astfel ca ma vad silita sa" sistez santierul" (care santier??, acum 2 ani am schimbat cadrul de lemn cu termopan) si sa" solicit autorizatie de construire in caz contrar sa aduc la starea initiala. Aici ma incurc, care stare initiala? geamul e acolo de cand s -a construit camera, nu a fost construit ulterior. rog ajutor , nu imi permit sa achit amenda de 1000 ron. tb sa cer autorizatie de construire pt un geam construit acum 25 ani ? ? ce pot sa fac?