avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie in instanta a unui pv
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie in instanta a unui pv

buna ziua ,

am inteles ca daca fac contestatie in instanta a unui pv nu trebuie sa platesc taxele judiciare de timbru . voi tb sa suport alte cheltuieli ? am nevoie de un avocat pt a face contestatie ?

sau ies mai "ieftin" daca achit amenda de 1000 ron

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian Stan , Avocat 21:27, 22 Ianuarie 2009
contestarea unui p-v de contraventie este scutita de taxe de timbru. In niciun caz nu iesiti mai ieftin daca platiti amenda. legat de avocat, macar faptul ca acesta va va redacta plangerea va face sa creasca mult sansele de castig

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda Catainkiki Catainkiki Buna ziua ...2.04.2020 miam complectat o declaratie ca ies in oras pt activitati fizice ...in drumul meu am trecut prin fata unei secti de politie ..am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Pierdere proces de contestatie a contraventiei - cheltuieli de judecata? costels87 costels87 Buna ziua. Daca am depus o contestatie la procesul verbal de contraventie, se ajunge in instanta si pierd, voi fi obligat si la plata cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda pt nepurtare centura taximetrist ContSters106188 ContSters106188 Am avea nevoie de ajutor sa formulam o declaratie pt a contesta o amenda pt nepurtarea centurii de siguranta desi prietenul meu este taximetrist, si stiu ca ... (vezi toată discuția)