avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Activitate draq4ever

Activitate draq4ever

Buna ziua.
As dori sa stiu daca mai exista si alte documente care sa ateste pregatirea profesionala inafara de :
- diploma;
- certificatul sau adeverinta prin care se dovedeste absolvirea unei institutii de invatamant;
- certificatul de calificare profesionala sau de absolvire a unei forme de pregatire profesionala, organizata in conditiile legii in vigoare la data eliberarii acestuia;
certificatul de competenta profesionala;
- atestatul de recunoastere si/sau echivalare pentru persoanele fizice care au dobandit calificarea in strainatate;
- atestatul de recunoastere a calificarii dobandite in strainatate, in afara sistemului de invatamant;

Vreau sa-mi infiintez un PFA, sa lucrez in programare web insa nu am nici o pregatire in acest domeniu si nici nu pot face vre-un curs pentru ca din pacate nu am terminat liceul #-o .
Am inteles ca se poate elibera de catre o firma care lucreaza in acelasi domeniu o hartie precum ca ai facut practica la ei, hartie pe baza careia se poate infiinta un PFA.
Stie cineva cum se poate elibera o astfel de hartie? Cum arata ? A mai infiintat cineva un PFA pe baza acestei hartii ?
Buna .Am tot cautat pe internet ,despre drepturile elevului insa nu am gasit nimic concret. Daca exista vreo lista cu drepturile elevului publicata pe internet ,cum pot face rost de ea ? Elevii intampina foarte multe probleme in scoala din cauza ca nu stiu care le sunt drepturile.

Ce trebuie sa faca atunci cand sunt jigniti sau chiar loviti de profesorii lor ?
Ce trebuie sa faca atunci cand alti elevi sunt favorizati pentru ca au parinti cu o situatie financiara mai buna ?
Ce trebuie sa faca atunci cand un profesor vine baut la ore ?
Ce trebuie sa faca atunci cand un profesor face avansuri ?
Ce trebuie sa faca atunci cand un profesor incalca aceste drepturi morale ?
Pe langa indatoriri ,elevii mai au si drepturi ?

Orice informatie despre drepturile elevului in scoala ,este bine venita !
Multumesc !