avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate Razvan.T

Activitate Razvan.T

Cu stima,

Dar cum este posibil ca un judecator sa dea o valoare superioara unei copii xerox in defavoarea unui act in original depus de catre mine la dosar?
va multumesc pentru raspuns.

eu am pierdut si recursul la plangerea contraventionala... si din cate am inteles, recursul este ultima cale de atac impotriva unei decizii de fond ( impotriva procesului verbal )

cu stima,
Buna,

Am primit o amenda. Am primit procesul verbal IN ORIGINAL ( fila 1 ) din greseala respectivului agent. FILA 1 originalul procesului verbal - incalca art 16. lit 7 din OG2/2001 ) pe cand copia pe care politia a anexat-o la dosar (FILA 2) apare inscrisa mentiunea "nu are mentiuni" - am atasat toate actele pe care le posed in prezent. Am pierdut si recursul, unde judecatorii au acordat o importanta mai mare unui act copie xerox, in defavoarea unui inscris oficial IN ORIGINAL.

Cum mai pot ataca aceasta situatie de abuz ? Va multumesc anticipat.

( aici sunt actele: [ link extern ] )
Cu stima, si va multumesc.

Eu am originalul procesului verbal ( foaia pe care se scrie, apoi se imprima pe exemplarul 2 ) exemplarul 2 ramane la cotor, respectiv la politie. Pe acest proces verbal (original) nu apare inscrisa aceasta mentiune, si nici macar nu se vede apasata hartia, ca pe restul procesului verbal.

As cere la dosar originalul exemplarului 2 - pentru a vedea exact cu ce este scris acolo ( pix / sau auto imprimare )

Cu stima,
Razvan
Multumesc tuturor pentru raspunsurile dumneavoastra!

As vrea insa sa ma opresc mai detaliat asupra celui dat de D-nul Ady.
Este posibil ca un organ de politie sa fie deasupra de lege? Exista pe copia depusa la dosar un inscris "Conform cu Originalul" semnat de catre agentul constator, cat si stampila politiei Arad, oare acesta nu inseamna fals in acte si uz de fals in totalitatea tuturor articolelor legii ? Nu vad legala o hotarare de nup avand in vedere gravitatea faptului.

Faptul ca am semnat un act, nu cred ca poate sa anuleze falsul realizat de catre organul de politie, sau ma insel?
Se vede cu ochiul liber faptul ca nu am sters niciun inscris de pe acel act (original) si pe copie apare acea mentiune.

Va multumesc anticipat pentru timpul acordat.

Cu stima,
Buna ziua.

Am semnat cu buna incredere un proces verbal emis de IPJ Arad. Rubrica mentiunilor pe procesul verbal in original aceasta rubrica este goala. In a doua insa, apare mentionat "Nu am obiectiuni". Este drept ca apare semnatura mea, dat fiind faptul ca am semnat rubrica goala.

In ciuda acestui fapt, se pare ca judecatorul nu a tinut cont de acest aspect grav, si am pierdut prima tura, explicatia lui a fost: "motivul datorat este o proasta tiparire"

Am recurs si vreau sa atac acest aspect, falsul in inscrisuri oficiale.

Ma puteti ajuta cu un sfat?

Va multumesc anticipat.