avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o problema serioasa de judecata sau acoperirea unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o problema serioasa de judecata sau acoperirea unui fals?

Buna,

Am primit o amenda. Am primit procesul verbal IN ORIGINAL ( fila 1 ) din greseala respectivului agent. FILA 1 originalul procesului verbal - incalca art 16. lit 7 din OG2/2001 ) pe cand copia pe care politia a anexat-o la dosar (FILA 2) apare inscrisa mentiunea "nu are mentiuni" - am atasat toate actele pe care le posed in prezent. Am pierdut si recursul, unde judecatorii au acordat o importanta mai mare unui act copie xerox, in defavoarea unui inscris oficial IN ORIGINAL.

Cum mai pot ataca aceasta situatie de abuz ? Va multumesc anticipat.

( aici sunt actele: [ link extern ] )
Ultima modificare: Vineri, 20 Februarie 2009
Razvan.T, utilizator
Cel mai recent răspuns: Razvan.T , utilizator 00:34, 6 Martie 2009
adresati-va cu actele unui avocat...
poate se intrunesc conditiile de contestatie in anulare sau revizuire...

av.m.vasilescu
va multumesc pentru raspuns.

eu am pierdut si recursul la plangerea contraventionala... si din cate am inteles, recursul este ultima cale de atac impotriva unei decizii de fond ( impotriva procesului verbal )

cu stima,
Din punct de vedere juridic,ati epuizat caile de atac.
Cu stima,

Dar cum este posibil ca un judecator sa dea o valoare superioara unei copii xerox in defavoarea unui act in original depus de catre mine la dosar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia rutiera arad : fals in inscrisuri oficiale. Razvan.T Razvan.T Buna ziua. Am semnat cu buna incredere un proces verbal emis de IPJ Arad. Rubrica mentiunilor pe procesul verbal in original aceasta rubrica este goala. In ... (vezi toată discuția)
Cum se fac conforme cu originalul inscrisurile depuse la cererea de chemare de judecata iolanda15 iolanda15 Va rog sa ma lamuriti cum sa procedez pentru certificarea conform cu originalul a inscrisurilor depuse in copie xerox odata cu cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
Depuneti la dosarul cauzei dovada datei la care ați luat cunoștințã de decizia atacatã Popescu2012 Popescu2012 Am primit de la tribunal (contestație in anulare) o citatie cu mențiunea : \'\' Depuneti la dosarul cauzei dovada datei la care ați luat ... (vezi toată discuția)