avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Activitate rusen.ionut

Activitate rusen.ionut

Multmumesc pentru raspuns, si dac urmatoarea prrcizare :
La proba interogatorului am fost intrebat daca vreodata am fost impiedicat sa vad copilul, la domiciliul mamei, intrebare la care eu raspuns ca Nu, deoarece nu am ajuns vreodata sa vb despre asta.
Eu vreau sa petrec cu cea mica cat mai mult timp si intrebarea care ramane e aceea in care ce fac in situatia in care sunt -20 de grade afara? Nu vreau sa imi chinui copilul !
Nu despre obligativitate vorbesc, nu are nici o legatura cu subiectul!!!
Mama a cerut in instanta ca vizitele sa se desfasoare la domiciliul ei !!

ACUM CA S-A SUCIT SI IMI SPUNE CA NU MA PRIMESTE IN DOMICILIU, CE FAC???

mi-as dori sa cititi fix ce am scris, si sa imi da-ti un raspuns pertinent, bazat pe vreun art de lege, sau din practica judecatoreasca, precizez ca nu am nevoie de "sfaturi personale" !

Multumesc
Intrebarea mea este urmatoarea:
Sa presupunem ca afara sunt -15 grade C. Atunci ce fac ? Merg 150km doar ca sa ii spun "buna" copilului ?
4 ani
Buna seara,

Sunt despartit, iar parte din motivarea apelului este cea de mai jos!

Mama minorei, sustine, desi a cerut si a obtinut in instanta sa o pot vizita pe aceasta la domiciliul ei, ca nu este obligata sa ma primeasca in casa!
Problema este ca aceasta are domiciliul legal intr-un sat, si nu am avea unde sa ne petrecem timpul !

Ce pot face ???

Multumesc anticipat!

Admite cererea de stabilire a unui program de legături personale ale apelantului cu minora astfel: în primul weekend din fiecare lună cu excepţia vacanţelor începând de vineri ora 16:00 până duminică la orele 16:00, jumatate din vacanta de Paşti şi jumătate din vacanţa de iarnă, cu rămânerea minorei la apelant peste noapte, o perioadă de jumătate din fiecare din celelalte vacanţe ale minorei, iar ultimul sfârşit de săptămână din fiecare luna apelantul va putea sa viziteze copilul la domiciliul mamei în zilele de sâmbătă şi duminică în intervalul 10-17. Menţine celelelalte dispoziţii ale hotărârii atacate care nu sunt contrare prezentei decizii. Definitivă. Executorie.
Răspuns la discuția intrebare
Buna ziua

NU are nici legatura cu drepturile de autor. ?
Multumesc.
Discuție intrebare
Buna ziua(seara),

Am o intrebare referitoare la comercializarea de haine originale (marci cunoscute nike, adidas, zara etc) si daca acest lucru este legal si daca o pot face ?
Mentionez ca am firma, si marfa este din import, cumparata legal.

Multumesc.