avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Urgent! Refuz primire in domiciliu pentru vizitare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Urgent! Refuz primire in domiciliu pentru vizitare minor

Buna seara,

Sunt despartit, iar parte din motivarea apelului este cea de mai jos!

Mama minorei, sustine, desi a cerut si a obtinut in instanta sa o pot vizita pe aceasta la domiciliul ei, ca nu este obligata sa ma primeasca in casa!
Problema este ca aceasta are domiciliul legal intr-un sat, si nu am avea unde sa ne petrecem timpul !

Ce pot face ???

Multumesc anticipat!

Admite cererea de stabilire a unui program de legături personale ale apelantului cu minora astfel: în primul weekend din fiecare lună cu excepţia vacanţelor începând de vineri ora 16:00 până duminică la orele 16:00, jumatate din vacanta de Paşti şi jumătate din vacanţa de iarnă, cu rămânerea minorei la apelant peste noapte, o perioadă de jumătate din fiecare din celelalte vacanţe ale minorei, iar ultimul sfârşit de săptămână din fiecare luna apelantul va putea sa viziteze copilul la domiciliul mamei în zilele de sâmbătă şi duminică în intervalul 10-17. Menţine celelelalte dispoziţii ale hotărârii atacate care nu sunt contrare prezentei decizii. Definitivă. Executorie.
Cel mai recent răspuns: asaofi , utilizator 20:59, 2 Mai 2017
cati ani are minora?
4 ani
faptul ca in ultimul we...va puteti vizita copilul...intr-un interval de timp , nu presupune ca veti sta la domiciliul mamei 7 ore sambata si duminica. Cred ca mama procedeaza corect ca v-o aduce in fata portii si va lasa sa sa stati cu ea...cat puteti.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Sa presupunem ca afara sunt -15 grade C. Atunci ce fac ? Merg 150km doar ca sa ii spun "buna" copilului ?
nu sunteti obligat...daca intampinati dificultati cu ultimul we, pe baza de dovezi, puteti cere o alta reglementare.

Alte discuții în legătură

Vizita minora UTILIZ UTILIZ In actiunea de divort avocatul sotiei mele a trecut: - in temeiul disp. art.43 al.3 din c. fam in ce privesc drepturile parintesti, dorim ca vizitele la ... (vezi toată discuția)
Este corect? rodicagr rodicagr Sint stabilita in Grecia de 7 ani. Am facut un proces pentru custodia fetitei mele in virsta de 12 ani si, asa cum m-am asteptat, ea a fost incredintata ... (vezi toată discuția)
Drepturi custodie comuna yo85 yo85 Buna ziua! Am un copil in varsta de 6 ani care dupa divrt a ramas in grija mamei. Locuieste in alt oras iar eu am dreptul sa il vizitez doar 2 sambete pe luna ... (vezi toată discuția)