in urma cu o luna eu si ink o prietena am furat din hypermarket produse cosmetice in val de 80lei, am fost prinse am platit produsele am dat declaratii!a fost pentru prima data!acum am primit acasa o citatie ca sunt invinuita in doarul penal....art 208-209 si sa ma prezint la audieri!vreau sa stiu daca fac puscarie sau ce mi se poate intampla!va multumesc !
va multumesc din suflet pentru raspunsurile date imi sunt de mare ajutor...sper sa scap decat cu o amenda administrativa...:( si mai sper sa nu fie mare...:((oare o sa dureze mult pana va veni acasa ceva?oare chiar se va ajunge sa ne cheme in instanta la audieri?
cei 2 jandarmi ne-au luat si numerele de tel au zis sa le dam noi le-am dat desi nu stiam c vor face cu ele apoi a mai aparut o fata care furase si ea,iar ea a refuzat sa dea numarul de tel, iar dansii au zis :"vrei sa primesti acasa citatie sa afle parintii?parca nu vroiai sa afle!"daca noi am dat numerele de tel credeti ca mai ne vine acasa citatie sau ne suna in caz de ceva?si la politie cand am mers acel politist a intrebat-o iar de numarul de tel si ea a zis acelasi lucru iar polistul a zis vrei sa primesti acasa sa afle parintii?cam in cat timp va cerceta cazul pana va ajunge acasa amenda sau citatia ?
imi regret fapta mult de tot inconstienta mea m-a adus in postura de infractoare:sorry::((.....noua pe declaratii ne-a cerut numerele noastre de tel, au zis ca dak e ceva sa ne sune pe noi sa nu ne trimita acasa cv....inca o intrebare !cam cat dureaza pana primim cv acasa?
multumesc din suflet!e clar ca nu o sa mai fac in viata mea asa ceva....o alta intrebare pe care as vrea sa o adresez!fapta eu am facut-o in Bucuresti,iar eu sunt din provincie dosarul se va trimite la mine in provincie sau ramane la Bucuresti?
ieri impreuna cu o prietena am mers intr-un hypermarket,vazand ca erau lucruri desfacute pe acolo am zis sa incercam si noi sa luam cate ceva!dupa ce ne-am platit celelalte cumparaturi un angajat ne-a rugat sa mergem intr-o camera pentru un control de rutina,acolo se aflau doi jandarmi in civil, au gasit la noi produse in valoare de aproape 80lei!ne-am recunoscut vina am platit produsele dar cei doi jandarmi ne-au facut proces verbal am dat declaratii si apoi am mers la politie unde am dat decat o semnatura pe un alt proces verbal!am 19 ani, nu am cazier sau alte dosare valoarea produselor mele a fost de 38lei!vreau sa stiu c se va intampla!mi se va face dosar penal?voi primi acasa citatie? amenda?la politie ne-a pus sa scriem in procesul verbal c credem noi,iar noi ne-am recunoscut vina si am spus ca regretam!!va rog frumos ajutati-ma sunt disperata mi-e frica de parinti si mi-e rusine de mine acum!:((