avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate dorin87

Activitate dorin87

speta este uramatoarea:ma aflam cu camionul incarcat cu marfa si urma sa fac pauza de 11 ore conform diagramei si am ajuns aproape de-o parcare de camioane dar nu am avut loc si am parcat la o distanta de aproximativ:100-150 metri de aceasta si am intrat la un local unde am consumat bauturi alcoolice.Intre timp am vazut ca s-a facut loc in parcare si am intentionat sa trag camionul in parcare pt siguranta marfii si a camionului dar intre timp am fost orpit de politie care m-a testat cu alcoltestul dupa care mi s-au recoltat probe biologice, in urma acestora prima proba in sange fiind 1,62 iar a doua proba 1,45 .Mentionez faptul ca nu aveam intentia sa plec mai departe fiind oprit dupa aproximativ 100 de metri.
Sant contient de faptul ca am gresit accidental,si trebuie sa fiu pedepsit dar deoarece nu mai am nicio alta calificare si de 4 luni de cand mi s-a intamplat acest lucru nu imi gasesc un loc de munca situatia socila fiind foarte precara adica locuiesc in chirie ,nu sunt casatorit dar am familie cu 2 copiii studenti care au nevoie de sprijin ,va rog sa mi spuneti daca toate cele invocate mai sus fac posibil sa primesc o pedeapsa care sa nu atraga dupa sine anhularea permisului de conducere si sa imi explicati cum pot sa obtin acest lucru? Cu respect Dorin:(
salut , am 21 de ani sunt la facultate la distanta anul 2, in acelasi timp si lucrez avand un salariu de 650 de ron, in conditiile ca imi voi baga demisia si am sa ma inscriu la o a doua facultate la zi cu locuri subventionate de la buget, as putea baga pentru pensia alimentara?mentionez ca parinti mei nu sunt impreuna locuim pe adrese diferite si nu au intentat divortul.Carei instanta ar trebui sa ma adresez daca s-ar putea baga pentru pensia alimentara?As mai avea ceva de adaugat:are vreo relevanta ca tatal meu e fost ofiter in armata?