avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate IPS

Activitate IPS

Răspuns la discuția recuperare amprumut
VA multumesc ffff mult ,

Cu stima,

Petronel Irimia
Buna ziua ,am amprumutat suma de 1md 400mil lei unei persoane cu un act notarial an care sa pus garantie un teren,acum persoana respectiva nu mai vrea sa restituie suma cu pretextul ca apartamentul pe care al detine si al are la vanzare nu se vinde(la pretul la care doreste el) si ami propune sa-mi iau terenul ,problema e ca terenul valoreaza doar 400 mil, si pe de alta parte nici nu ma intereseaza terenul eu vreau banii anapoi.
-daca deschid actiune de judecata pot recupera diferenta ?se poate efectua executare silita pe alte bunuri ale persoanei ?
-daca da- pot cere si o dobanda de la data expirarii contractului de amprumut respectiv 3-4 luni
-as putea obtine o calculare a sumei an euro antrucat anul trecut cand iam dat amprumutul am schimbat 39000euro iar acum nu mai pot lua decat 33000.
-ar putea dura mult un astfel de proces avand an vedere ca este un act notarial si nu e nevoie de martori sau mai stiu eu ce.
-este o cale mai simpla decat judecata?

VA Multumesc
MULTUMESC FFFF MULT!
AS VREA SA DESCHID O AFACERE CARE SE OCUPA CU MONTAREA SI ANTRETINEREA UNOR APARATE DE AER FRESH(ODORIZATOARE),LA HOTELURI ETC .
DACA STIE CINEVA CUM E MAI BINE SA INFIINTEZ SRL,SAU INTREPRINDERE INDIVIDUALA,NU INTENTIONEZ SA AM MAI MULT DE 3 ANGAJATI,CHELTUIELILE SANT SUB 10.000 EURO.,SI AN CE OBIECT DE ACTIVITATE SE ANCADREAZA?
PE DE ALTA PARTE APARATELE SANT DIN AFARA UNIUNII EUROPENE CUM E CU VAMA SI CU PLATILE AFERENTE.? MAI ALES DACA AM INTREPRINDERE INDIV., POT OBTINE AUTORIZATIILE DE INSTALARE AN LOCURILE PUBLICE CU INTREPR. INDIV?

APARATELE VOR FI MONTATE SI ANTRETINUTE DE MINE PE DURATA CONTRACTULUI EFECTUAT ANTRE MINE SI
EVENTUALUL CLIENT.

VA MULTUMESC.