avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate titigiulia

Activitate titigiulia

sant in somaj din 15 ianuarie 2010 vreau sa dau firma in judecata pentru orele suplimentare lucrate in perioada 2006 2009 sant cate 52 ore pe luna mentionez ca s au facut pontaje false cat timp am la dispozitie cum sa procedez va rog ajutati ma va multumesc
Răspuns la discuția nerespectare drept de vizita
MAMA FETITEI A FOST CITATA SI PRIN PUBLICITATE DAR NU S-A PREZENTAT LA TRIBUNAL NICIODATA. HOTARAREA CU DREPTUL DE VIZITA ESTE DEFINITIVA SI STAMPILATA DE JUDECATORIE. DE FETITA NU STIU NIMIC PTR. CA MAMA EI NICI MACAR UN TELEFON NU MI-A DAT. MA MULTUMEAM SA-I AUD VOCEA SI SA STIU CA E BINE SI SANATOASA,CA NU S-A INTAMPLAT NIMIC RAU CU EA.
Răspuns la discuția nerespectare drept de vizita
PENTRU A INVESTII SENTINTA OBTINUTA CU FORMULA EXECUTORIE TREBUIE SA MAI DESCHID UN NOU PROCES IN INSTANTA?
Am o fetita nascuta in italia pe 28.05.2005 rezultata dintr-o relatie de concubinaj.Fetita este trecuta pe numele meu.Pe 14.05.2007 concubina si respectiv mama fetitei a plecat de acasa luand si fetita cu ea impreuna cu fiul ei de 14 ani[dintr-o alta casatorie].Am venit in Romania si am facut un denunt la Politia din Turnu Severin despre fapta ei ai apoi am deschis o actiune in instanta pentru drept de vizita pe care l-am si obtinut definitiv si irevocabil pe data de 12.11.2008.trebuie sa-mi vad fetita o data la doua saptamani si in fieacare vacanta scolara dar mama fetitei nu este nu respecta acest drept al meu.Mentionez ca ea este tot in Italia[cel putin asa cred] Ce trebuie sa fac in continuare pentru a-mi gasii fetita deoarece nu stiu nimic de ea de 1 an si 8 luni. Va multumesc!