sant in somaj din 15 ianuarie 2010 vreau sa dau firma in judecata pentru orele suplimentare lucrate in perioada 2006 2009 sant cate 52 ore pe luna mentionez ca s au facut pontaje false cat timp am la dispozitie cum sa procedez va rog ajutati ma va multumesc
MAMA FETITEI A FOST CITATA SI PRIN PUBLICITATE DAR NU S-A PREZENTAT LA TRIBUNAL NICIODATA. HOTARAREA CU DREPTUL DE VIZITA ESTE DEFINITIVA SI STAMPILATA DE JUDECATORIE. DE FETITA NU STIU NIMIC PTR. CA MAMA EI NICI MACAR UN TELEFON NU MI-A DAT. MA MULTUMEAM SA-I AUD VOCEA SI SA STIU CA E BINE SI SANATOASA,CA NU S-A INTAMPLAT NIMIC RAU CU EA.
Am o fetita nascuta in italia pe 28.05.2005 rezultata dintr-o relatie de concubinaj.Fetita este trecuta pe numele meu.Pe 14.05.2007 concubina si respectiv mama fetitei a plecat de acasa luand si fetita cu ea impreuna cu fiul ei de 14 ani[dintr-o alta casatorie].Am venit in Romania si am facut un denunt la Politia din Turnu Severin despre fapta ei ai apoi am deschis o actiune in instanta pentru drept de vizita pe care l-am si obtinut definitiv si irevocabil pe data de 12.11.2008.trebuie sa-mi vad fetita o data la doua saptamani si in fieacare vacanta scolara dar mama fetitei nu este nu respecta acest drept al meu.Mentionez ca ea este tot in Italia[cel putin asa cred] Ce trebuie sa fac in continuare pentru a-mi gasii fetita deoarece nu stiu nimic de ea de 1 an si 8 luni. Va multumesc!