avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata ore suplimentare

sant in somaj din 15 ianuarie 2010 vreau sa dau firma in judecata pentru orele suplimentare lucrate in perioada 2006 2009 sant cate 52 ore pe luna mentionez ca s au facut pontaje false cat timp am la dispozitie cum sa procedez va rog ajutati ma va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 15:21, 12 Februarie 2010
puteti solicita calculul si plata orelor suplimentare pe ultimii 3 ani. daca pontajele au fost falsificate va puteti adresa ITM-ului si organelor de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare facuta la itm. ce parere aveti de raspuns? mie mi se pare bataie de joc. va rog dati-mi un sfat. mihaela_d_a mihaela_d_a Sunt angajata in cadrul unei societatii din februarie 2006, in ianuarie 2010 am aflat ca sunt insarcinata, ca sa beneficiez de concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Sporul pentru orele suplimentare symonika_kreatza symonika_kreatza vreau sa intreb cum trebuie sa procedez in situatia aceasta:la 40 ore suplimentare efectuate am fost platita cu 2 ron, in contractul individual de munca imi ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna neefectuat, dupa incetarea cim daniela marin daniela marin Buna ziua. Mi-ar fi de mare ajutor daca cineva ar putea sa ma lamureasca cu privire la procedura care trebuie urmata in situatia urmatoare: -Dupa incetarea ... (vezi toată discuția)