avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate ladyx342000

Activitate ladyx342000

cred ca in decizie scrie "dar nu mai tarziu de...." si se specifica perioada....asa ca nu este fixa pe rioada de detasare
Răspuns la discuția absolvent studii superioare
Si sa inteleg ca toti colegii mei ( secretara, administratora) vor beneficia de transformarea postului, iar numai aj. analistul programator nu va beneficia????
Răspuns la discuția absolvent studii superioare
Intrebarea mea este simpla: ce beneficii am dupa terminarea facultati??? mi se mareste salariul? Mi se transforma postul? Sau o fac degeaba?
Răspuns la discuția absolvent studii superioare
Cum sa fiu concediata? Se punea problema doar de transformarea postului...sau ce beneficii materiale imi aduce terminarea acestei facultati! Era vb de modalitatea legala de transformare a postului pt cei care termina studiile...
Răspuns la discuția absolvent studii superioare
Cand m-am angajat cerinta postului era sa fii absolvent cu studii medii ( nu se cerea sa fie in specialitate)...eu aveam un curs da calculatoare, care nu stiu cat a contat pt ca eu am dat examen si a contat ceea ce am facut la examen...ma angajau cu siguranta si daca nu aveam acel curs.....Inspectoratul a aprobat pt scoli numai posturi de ajutori analisti programatori (studii medii)...Multi dintre noi am terminat sau urmeaza sa terminam studiile si ei se leaga de orice pt a nu ne transforma posturile pe care le ocupam....Nu este vorba de crearea unor posturi noi, ci de transformarea celor pe care suntem noi angajati ( doar pt a fi platiti conform studiilor superioare, pt noi nemaexistand o alta forma de avansare in afara celei de a fi remunerati conform studiilor superioare pe care le finalizam).Noi nu dorim alte posturi, decat sa fim mai bine platiti pe cele pe care lucram si din acest motiv majoritatea urmam o forma de invatamant superior( ca sa poata sa fie transformate posturile pe care suntem incadrati din studii medii in studii superioare)
Răspuns la discuția absolvent studii superioare
sa inteleg ca finalizarea studiilor nu-mi aduce niciun beneficiu material?..

Cu respect,
M.I
Răspuns la discuția absolvent studii superioare
Va multumesc pt promptitudine! Nu pe alt post, tot pe postul pe care il detin...Directorul meu este dispus sa faca transformarea postului meu din studii medii in studii superioare, dar il impiedica Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, care spune ca nu este legal, deoarece nu termin studiile in informatica....Pe noi ne intereseaza modalitatea legala ( daca se poate sau nu!)

Multumesc
Urmeaza sa termin facultatea de psihologie. Sunt incadrata ca ajutor analist programator intr-o scoala (studii medii)....Doresc sa stiu daca pot beneficia de transformarea postului dupa finalizarea studiilor...cei de la serviciu motiveza ca nu am studii in domeniu si raman pe postul de aj analist programator la care imi vor da 20%...deci nu imi vor face transformarea postului....mentionez ca si bibliotecara scolii termina aceasta facultate si i s-a spus ca va ramane pe postul de bibliotecar cu studii medii, deoarece nu termina fac de biblioteconomie...Oare finalizarea acestor studii nu ne ajuta la nimic? Din cauza acestor neintelegeri ne adresam Dvs. si va rugam sa ne lamuriti!

Cu respect,
M.I