buna. si eu sunt cam intr o situatie asemanatoare. sunt asociata cu sotul meu doar ca firma noastra nu are profit deci nu se pune problema de dividende. eu sunt si angajata la firma, deci am drepturi ca orice angajat, am contract de munca si toate platile la zi. cand am fost cu dosarul ptr indemniz mi s a spus ca calitatea de asociat nu imi da dreptul la indemniz si ar trebui sa ies din asociatie. tu cum ai rezolvat pana la urma. eu o sa merg din nou luni cu toate actele si sper sa mi le aprobe ptr ca nu scrie nicaieri ca nu poti fi si asociat. toate cele bune si sanatate la mamica si bebel.
buna ziua. sunt si eu intr o situatie asemanatoare. am un srl impreuna cu sotul meu , suntem asociati la firma si administratori. eu sunt si angajata cu contract de munca la acest srl. am nascut pe 6 noiembrie si am fost sa imi depun actele pentru indemnizatie cresterea copilului iar doamna care mi a verificat dosarul mi a spus ca ar trebui sa ies din asociere sa numai fiu asociat la firma. mentionez ca am toate contributiile platite la zi ptr salariul primit ca si angajat. dar de ce nu trebuie sa mai fiu asociat nu am inteles. din ce am citit aici vad ca administrator nu ar trebui sa fiu , nu asociat. firma nu are profit in momentul de fata, deci nu se pune problema de dividende. nu este de ajuns o adeverinta prin care sa reiasa ca numai realizez venituri la firma respectiva? daca suspend activitatea firmei ar fi ok? ce solutie pot adopta ? a mai fost cineva in situatia asta?