avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate karinna

Activitate karinna

Buna seara,
Astazi au venit 2 politisti la usa si mi-au cerut sa ma prezint maine la sectie impreuna cu prietenul meu.El a amenintat un fost coleg ca-l bate fiindca m-a hartuit pt o perioada,a incercat sa ne desparta spunand tot felul de calomnii despre el.Am inteles ca pe el l-au chemat la sectie pt amenintarea facuta,dar nu inteleg pe mine de ce ma acuza din moment ce eu nu l-am amenintat niciodata.Sunt obligata sa ma perzint la sectie si eu desi nu am primit o citatie in scris?Daca da trebuie sa fac neaparat o declaratie sau am dreptul sa nu declar nimic?Prietenul meu intr-adevar l-a amenintat la telefon dar daca nu a facut nimic poate fi acuzat?Care sunt urmarile?Ulterior si cel care a depus plangerea m-a amenintat ca o sa ne arate el cine e si o sa platim amandoi.
Răspuns la discuția Retinere din salar
Mi-a retinut din salar si in decembrie si luna asta si nu stiu cum sa procedez.Contractul de munca a zis ca l-a facut doar din decembrie pentru ca nu i-am dus eu cartea de munca mai repede de la locul de munca anterior,dar eu stiam ca in cartea de munca se poate completa si ulterior.
Buna ziua,

Lucrez la un magazin din 20.10.2008,dar nu mi s-a facut contract de munca decat din data de 1.12.2008.In 2 decembrie mi s-a furat o suma de bani din sertar.Mentionez ca desi am insistat sa mi se aduca un sertar cu cheie sau seif,la data respectiva nu am avut si banii au fost sustrasi dintr-un sertar oarecare.Este legal sa-mi retina din salar suma respectiva daca nu mi-a asigurat conditiile necesare?Lucrez 9 ore pe zi pentru un salar foarte mic.