In general cei care sunt la putere au cea mai mare vina,deoarece sunt aroganti,atotstiutori,nedrepti,egoisti,falsi,avari,risipitori.distructivi,etc...cind un individ sau mai multi incearca sa schimbe sistemul ticalosit,aparind si promovind drepturile si atributiile,apar intotdeauna grevele,deoarece patronii nu accepta un cod al muncii,ei nu impart in mod egal profitul cu angajatii,ci au nevoie de sclavi,asta e de cind lumea si nu se va schimba,si in cele mai renumite firme din lume patronii nu impart profitul in mod egal cu cei care-l produc.Statul a fost si este un parazit care traieste de pe munca altora,impunind cu forta taxe si impozite.
DREPTATEA este o iluzie,unde iti poti apara drepturile in lumea asta...in justitie=NU,la CEDO=NU,totul e o manipulare pentru a te jecmani unii de bani-avocati,notari,experti ...pt-ca ai furat un ou iti fac un dosar cu 100 de pagini.
de curiozitate,ce sanctiune?
Un exemplu;daca am o afacere de milioane de euro si am un proces in care o expertiza ma costa foarte mult,cistig procesul dar pierd o suma mare de bani pe expertiza ,pe motivul ca sa recunoscut greseala inainte de pronuntare.
Mi se pare cam hilara treaba asta dar...........total nelegala
de ce pirita NU A RECUNOSCUT drepturile fara a se face expertiza si a mai cheltui bani pe expertiza.Nerecunoasterea sa inainte de expertiza nu atrage nici o sanctiune?
de ce????,nu mai e valabil c.pr.civ?!!,atunci in ce situatii se mai dau cheltuieli de judecata; poate fara expertiza!!!de ce piritul nu poate fi sanctionat de lege pt aceste retineri salariale abuzive......................etc
DECI dupa ce sa efectuat expertiza pirita a depus o chitanta reprezentind drepturi salarile neachitate.
-prima instanta a obligat pirita conform art 274 c.pr.civ sa-mi plateasca cheltuieli de judecata pt taxa expertiza judiciara.
-instanta de recurs a anulat aceste cheltuieli pe motiv ca pirita a achitat drepturile salariale inainte de pronuntare,dar ...dupa efectuarea expertizei. In acest caz se mai aplica art 274 si 275 din c.pr.civ.
atunci cum ramine cu art275.c pr. civ,deoarece pirita nu a recunoscut aceste drepturi in instanta si sa efectuat expertiza,atunci care mai e rolul expertizei?!
asa cum am spus mai sus,prima instanta a obligat pe pirita la plata cheltuielilor de judecata.
-instanta de recurs a desfiintat aceste cheltuieli pe motiv de culpa procesuala...!
-banii i-am ridicat dupa prima pronuntare.
buna,-daca pe parcursul procesului pirita nu-mi recunoaste drepturile salariale neachitate,se face expertiza judiciara care imi da dreptate,dupa care pirita aduce la ultima infatisare o chitanta cu acele drepturi .In sentinta instanta obliga pirita la cheltuieli de judecata pentru taxa judiciara.Pirita face recurs impotriva acestor cheltuieli invocind ca mi-a dat drepturile inainta de pronuntare.-Instanta de recurs desfiinteaza cheltuielile de judecata pe motiv de culpa procesuala!.
-Pirita a depus banii reprezentind drepturi salariale DUPA efectuarea expertizei.
-Conform art.275 c.pr.civ.piritul cara a recunoscut la prima zi de infatisare pretentiile reclamantului,nu va putea fi obligat la plata cheltuielilor de judecata;ori in cauza pirita NU a recunoscut aceste drepturi si astfel sa efectuat expertiza.
-In concluzie aceste drepturi au fost ridicate in baza expertizei,si in baza sentintei deci dupa pronuntare.
Ce parere aveti mai am vreo sansa sa mi se dea cheltuielile pe expertiza si daca instanta a procedat corect?!!!!
cu stima, iuli.