avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate ANCA STEFAN

Activitate ANCA STEFAN

Discuție FINANTATOR
As vrea sa stiu si eu ce inseamna un finantator pentru o firma si ce drepturi are el.Se poate implica in deciziile luate?Sa zicem ca are un procentaj de 5%.
Va multumesc
Discuție DAREA IN PLATA
Sunt administratorul unei societati si in cursul acestui an am creditat firma cu o anumita suma.Toate bunurile le am pe fima:casa masina,terenuri,etc.Vreau sa stiu daca in contul acestei creditari imi pot trece casa pe numele meu si cum trebuie sa procedez.Mentionez ca suma cu care eu am creditat firma este mult mai mare decat valoarea casei.
Va multumesc
Răspuns la discuția FALSIFICARE DE SEMNATURA
Stimata doamna "comtabil",consider ca e normal sa va aparati o colega de breasla ,la fel cum consider normal si faptul ca fiecare trebuie sa raspunda ptr greselile lui.In momentul in care sunteti angajata la o firma ,primiti un salariu ,deci aveti drepturi.Nu credeti ca ptr asta aveti si indatoriri?Eu consider ca imi angajez un director economic ptr. ca eu nu ma pricep si el trebuie sa aiba grija ,contra cost, sa De ce credeti ca eu trebuie sa platesc un om sa greseasca, si eu sa platesc?
Credeti ca mai aveati o astfel de parere cada erati angajator?aiba grija ca lucrurile sa decuga normal si legal.
Sunt administratorul unei firme si de curand am descoperit ca dir economic imi falsifica semnatura pe dispozitiile de plata.Tin sa precizez ca eu ,ca administrator ,am datorii catre firma,desi eu nu am luat niciodata acesti bani din firma si nici nu am semnt ptr ei.Ce pot face,cui ma pot adresa ptr a-mi recupera prejudiciul .In ce art de lege se poate incadra falsificarea de semnatura si care e pedeapsa.
Va multumesc