avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Activitate dedea

Activitate dedea

Răspuns la discuția demisie admin.
ghola a scris:

dedea a scris:

El are pe mana absolut tot. Si acum la sf de an am vrut sa iau dividende dar mi-a spus ca nu are bani pt asta cu toate ca din balanta rezulta ca ar fii multe zeci de milioane

Cum vrei sa iei dividendele? asa ,,,,,,#-o pe baza unei balante?

Pe baza a ce este in contabilitate.

Multumesc pt raspunsuri. Sesizarea penala se face la politie sau direct la judecatorie? Iar daca se rezolva pot sa-mi retrag plangerea?
Răspuns la discuția demisie admin.
El are pe mana absolut tot. Si acum la sf de an am vrut sa iau dividende dar mi-a spus ca nu are bani pt asta cu toate ca din balanta rezulta ca ar fii multe zeci de milioane
Discuție demisie admin.
Buna ziua! As vrea sa stiu si eu in momentul in care un administrator de firma este schimbat si in momentul ala in casierie sunt bani dar care nu vrea sa-i inapoieze. cum poate firma sa rezolve acesta problema? Multumesc anticipat
Răspuns la discuția contr.vanzare cu pret derizoriu
Multumesc pentru parerile dvs. Persoanele implicate nu au mostenitori, sunt in varsta. Iar despre pret: sigur in 2005 o garsoniera in bucuresti, dr. taberei nu avea cum sa coste 8000 de euro. A facut actul de vanzare cumparare in speranta ca va fi ajutat la batranete, mai ales ca a ramas singur. De cand au facut actul, cumparatorii nu au trecut pe acolo decat cand a murit vanzatoarea si atunci pt a 'fura' chiar si actele care le apartin, dar tot furt se numeste. Acum vrea sa anuleze contractul pt a face altul cu clauza de intretinere
multumesc. Dar totusi in contract este stipulat ca intra in atributiile cumparatorului cheltuielile de intretinere
Cheltuielile sunt cele de intretinere, impozit, care la data asta s-ar ridica la 5000lei. Iar pt ca pretul apartametului nu este unul real nu se poate desface contractul? Vreau sa mentionez ca adevaratul motiv pt care vanzatorul doreste anularea contractului este ca persoanele carora le-a vandut apartamentul profitand de bunavointa vanzatorului i-au furat din casa actele(toate contractele, actele casei,)
Buna ziua. Am si eu o problema: Un cunoscut a facut act de vanzare cumparare cu uzufruct. Pe contract scrie suma de 8000 euro, contractul fiind facut in 2005, si se stipuleaza ca cumparatorul trebuie sa plateasca cheltuielile acelui apartament cea ce nu a facut. Acum vanzatorul vrea sa anuleze contractul. Pe ce baza se poate anula si daca se mai poate face ceva? multumesc
Răspuns la discuția voucher de concediu pt salariati
Chiar nu stie nimeni depre asta?
Răspuns la discuția angajati microintreprindere
Vreau sa mentionez ca societatea are 8 ani. multumesc
Răspuns la discuția angajati microintreprindere
multumesc.deci am termen 60 de zile sa angajez pe cineva