Buna ziua! As vrea sa stiu si eu in momentul in care un administrator de firma este schimbat si in momentul ala in casierie sunt bani dar care nu vrea sa-i inapoieze. cum poate firma sa rezolve acesta problema? Multumesc anticipat
El are pe mana absolut tot. Si acum la sf de an am vrut sa iau dividende dar mi-a spus ca nu are bani pt asta cu toate ca din balanta rezulta ca ar fii multe zeci de milioane
Se convoaca o AGA pentru schimbarea administratorului. In urma HOtararii AGA administratorul va fi revocat din functie. Prin aceeasi hotarare se stabileste efectuarea inventarierii patrimoniului firmei (inclusiv a casieriei socieatatii). Se stabileste comisia de inventariere (chiar daca el nu vrea sa participe la inventariere legea prevede ce se poate face si in aceasta situatie. Daca in urma inventarierii se constata ca lipsesc din caieria firmei anumite sume de bani, atunci va trebui sa faceti o sesizare penala privind acest fapt....
El are pe mana absolut tot. Si acum la sf de an am vrut sa iau dividende dar mi-a spus ca nu are bani pt asta cu toate ca din balanta rezulta ca ar fii multe zeci de milioane
Cum vrei sa iei dividendele? asa ,,,,,,#-o pe baza unei balante?