avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate eleena

Activitate eleena

Răspuns la discuția Reziliere contract de intretinere
Deci......... hai sa ma lamuresc si eu!!
Daca mama mea a facut un contr de intr cu nepoata ei si apoi nepoata, cu mine si cu mama am facut un nou contr de intr prin care au devin noul intretinator al mamei mele iar nepoata are probleme legale ( executare ) ...... se poate ataca ultimul contr facut ,,,,?
Daca da, ce sanse sunt si care sunt variantele pt ca acest contr sa nu fie axecutat in niciun fel..........rezolutiune, reziliere,,,de catre cine????? DEFINITIV sa fie!!!!!!
Răspuns la discuția executare contract intretinere
Cu respect salut interesul in a ma ajuta si voi incerca sa fiu mai explicita.
Primul contract a fost facut intre mama mea ( intretinuta ) si nepoata sa ( intretinatoare).
Ulterior, fara a se ajunge la instanta, am mers toate trei (mama, eu si nepoata) la un notar unde s-a redactat un nou contract de intretinere prin care eu devin noua intretinatoare pentru intretinuta - mama mea, iar nepoata renunta definitiv la tot.
Multumesc mult
Cu respect va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: mama mea a facut un contract de intretinere cu nepoata ei. Ulterior nepoata a intrat in probleme legale/comerciale pe care aceasta ni le-a adus la cunostiinta mie si mamei mele.
In urma celor aflate mama a luat decizia de a-mi transfera contractul pe numele meu.
S-a facut un nou contract de intretinere cu toate cele trei parti prezente prin care eu am devenit intretinatoarea si mama a acceptat sa fie intretinuta de mine.
Ce se poate intampla cu contractul, in cazul in care fosta intretinatoare va avea cu adevarat probleme. Va putea fi anulat / executat.
Multumesc mult.
Cu stima,
Eleena