Va multumesc. De la data plecarii mele de la ultimul domiciliu eu nu am mai fost acolo. Cu respectiva familie nu mai poate fi vorba de o relatie de nici o natura. In plus asta seara este a doua oara cand sotul ma urmareste pe o distanta nu foarte scurta. Si pentru asta pot face plangere ???
Buna ziua.
Casatorie - 11 ani; minor 9 ani si 4 luni. Sot alcoolic, gelos, iresponsabil si ca tata si ca sot, violenta fizica si verbala fata de mine, verbala fata de copil. Posibile probleme psihice ca urmare a consumului de alcool de foarte multi ani ( fara acte medicale doveditoare). Acum 3 luni am decis sa parasesc casa socrilor, unde locuiam, fara divort. Certificatul de casatorie este la sot si nu vrea sa inainteze divortul. Ma ameninta ca ma omoara sau ca ma bate. Violenta fizica a existat sub toate formele. Ce masuri legale imi pot lua? Mai pot lasa minorul sa mearga la bunici ?? Multumesc.
Buna ziua! Este vorba de o situatie confuza pentru intreaga famile : Bunicul a decedat de cativa ani. Terenul unde exista acum locuinta a fost al tatalui lui, deci nu e bun dobandit cu bunica. Acum traieste acolo bunica. Au avut impreuna doi fii. Unul este socrul meu iar celalalt a decedat , dar fiica lui locuieste inca acolo. Mentionez ca mama acelei fete a parasit familia demult. Acum mostenitorii ar fi bunica, socrul meu si acea fata. Intrebarile sunt urmatoarele :
1. Terenul pe care s-au construit cladirile reprezinta acum masa succesorala , sau cui se cuvine in intregime?
2. Ar fi existat vreo posibilitate ca bunica sa-i dea drept de proprietate nepoatei fara ca socrul meu sa trebuiasca sa-si dea acordul pentru asta?