avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate Florin_H

Activitate Florin_H

Va rog frumos sa ma ajutati cu urmataorea speta.
O societate din Romania angajeaza personal pentru al trimite la lucru in strainatate. Cum se procedeaza? Pe langa contractul individual de munca incheiat cu angajatorul roman se incheie si un act aditional? Daca da, ce trebuie sa contina acest act aditional? Sau ce trebuie facut ca societatea sa nu aiba probleme cu ITM-ul, sau cu organele de control din tara respectiva.
Multumesc.:">
Discuție OUG 192/2008
Ma poate ajuta cineva cu explicatii la OUG192/2008
Art. III
Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 103 din 6 februarie 2002, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
1. Dupa articolul 842 se introduce un nou articol, articolul 843, cu urmatorul cuprins:
"Art. 843. - (1) Angajatorii care creeaza noi locuri de munca si care incadreaza in munca, pe locurile de munca nou-create, someri aflati in evidenta agentiilor pentru ocuparea fortei de munca pentru o perioada de cel putin 3 luni consecutive de la data inregistrarii in evidenta acestor agentii beneficiaza, din bugetul asigurarilor pentru somaj, de o suma egala cu de 8 ori valoarea indicatorului social de referinta in vigoare la data incadrarii in munca, cu obligatia mentinerii raporturilor de munca sau de serviciu cel putin 3 ani.

Daca acest articol se poate aplica si de cand?
Daca nu se poate aplica, de ce nu se poate si care este actul normativ care reglementeaza acest lucru.
Multumesc.
Răspuns la discuția conceiu medical
MULTUMESC FRUMOS
Discuție conceiu medical
Un salariat care are cumul de functii este in concediu medical. Poate lua indemnizatia de la ambele locuri de munca sau numai de la cel la care are functia de baza.
Discuție fisa post
am nevoie de fisa postului pentru
-tehnician incaltaminte
-electromecanic

multumesc=D>
huzoniflorin@yahoo.com