avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conceiu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conceiu medical

Un salariat care are cumul de functii este in concediu medical. Poate lua indemnizatia de la ambele locuri de munca sau numai de la cel la care are functia de baza.
Cel mai recent răspuns: Florin_H , utilizator 10:05, 21 Martie 2009
Daca este in concediul medical va lua indemnizatia de la ambele locuri de munca.
Poate lua indemnizatia de concediu medical de la toti angajatorii dar trebuie sa prezinte copii dupa certificatul medical (originalul se depune la locul de munca de baza).
MULTUMESC FRUMOS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul functii marina-m marina-m buna ziua! sper s ma puteti lamuri in cazul unui cumul de functiia: functia de baza intr-o instit de inv superior si cumulul intr-o instit publica. ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in cazul persoanei angajate la doua unitati dancs_at dancs_at Sunt angajat norma intreaga in sistemul de sanatate (functia de baza), dar mai am un Contract individual de munca partial la o alta societate unde se ... (vezi toată discuția)
Concediu sarcina si crestere copil sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca beneficiez de concediu platit din ambele locuri de munca,sau numai acolo unde am functia de baza?Mentionez ca sunt angajata ... (vezi toată discuția)