la noi in oras,galati,fiecare se descurca cum poate.am mobilizat toti barbatii din familie si am facut izolatia exterioara fara a apela la vreo firma specializata.pot ,cumva sa beneficiez de reducerea de la impozit pt aceasta lucrare?si termopanele le-am pus la fel.
nu m-am exprimat complet.desi asociatia este alcatuita din 5-6 blocuri hidroizolatia se plateste doar de cei care locuiesac sub acel acoperis,pana la parter,acum 2 ani s-a facut doar deasupra a dou apartamente si acum s-a infiltrat pe sub lucrare tot la acele apartamente.acum se cer bani din nou pentru aceiasi lucrare.asta e motivul pt care nu sunt de acord sa dau bani din nou.acum imi trebuie adeverinta pt contorul de gaz si nu mi-o da pana nu dau 4 mil la lucrare.
pt ca veciinii nu vor contoare pasante sunt obligata sa imi instalez contoare prin distigaz.dar administatorul imi cere bani pt reparatiile de pa acoperisul blocului.abia apoi sa imi elibereze adeverinta pt distrigaz.am intretinerea platita in avans in permanenta.