avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administratorul imi conditioneaza aprobarea pt contor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administratorul imi conditioneaza aprobarea pt contor gaz

pt ca veciinii nu vor contoare pasante sunt obligata sa imi instalez contoare prin distigaz.dar administatorul imi cere bani pt reparatiile de pa acoperisul blocului.abia apoi sa imi elibereze adeverinta pt distrigaz.am intretinerea platita in avans in permanenta.
Cel mai recent răspuns: aurelia patriche , utilizator 09:04, 4 Februarie 2009
In asociatia noastra am hotarat de mai multi ani ca oricine are nevoie de o adeverinta pentru gaz sa-si achite toate datoriile, fod de reparatii, penalizari, rulment si apoi se elibereaza adeverinta. Pentru cei care sunt la zi e simplu.
nu m-am exprimat complet.desi asociatia este alcatuita din 5-6 blocuri hidroizolatia se plateste doar de cei care locuiesac sub acel acoperis,pana la parter,acum 2 ani s-a facut doar deasupra a dou apartamente si acum s-a infiltrat pe sub lucrare tot la acele apartamente.acum se cer bani din nou pentru aceiasi lucrare.asta e motivul pt care nu sunt de acord sa dau bani din nou.acum imi trebuie adeverinta pt contorul de gaz si nu mi-o da pana nu dau 4 mil la lucrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! avem o situatie cu consumul la un contor pasant de ... Gina CV Gina CV Buna ziua! Avem o situatie cu consumul la un contor pasant de gaze la o Asociatie de proprietari. Blocul 1 refactureaza blocului 2, Am vrea sa stim cine ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru ca locuiesc la ultimul etaj al unui bloc si ... danuta_1978 danuta_1978 Buna ziua! Pentru ca locuiesc la ultimul etaj al unui bloc si din cauza ploilor s-au produs infiltratii de apa in apartament, am depus o cerere la asociatia de ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie etajul 6 Nico29 Nico29 Buna ziua! Stau la etajul 4,intr-un bloc cu 6 nivele.La fiecare etaj pe partea dreapta este o garnoniera confort 1 si un apartament cu 2 camere,iar pe ... (vezi toată discuția)