avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Avem o situatie cu consumul la un contor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Avem o situatie cu consumul la un contor pasant de ...

Buna ziua!
Avem o situatie cu consumul la un contor pasant de gaze la o Asociatie de proprietari.
Blocul 1 refactureaza blocului 2, Am vrea sa stim cine face verificare la astfel de contoare pasante. Sumele sunt exorbitante iar consumul pt bl caruia se refactureaza este mult mai mic( aprox acelasi nr de apart in ambele blocuri). Va multumesc!
Gina C
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:29, 25 Februarie 2021
Verificarea tuturor contoarelor o realizeaza numai operatori economici autorizati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trei asociații de proprietari pe un singur branșament la apă. cum s-ar putea împărți cheltuielile în această situație? Ioan1988 Ioan1988 Buna ziua, referitor la situatia cu un singur bransament, am o speta: Exista 3 blocuri cu un singur bransament recunoscut de catre furnizorul de apa, ... (vezi toată discuția)
Diferente intre total contoare pasante de gaze si contor de bransament LocatarB LocatarB Intr-un bloc cu 44 apartamente, 41 de apartamente au contoare pasante de gaze. In fiecare luna intre totalul contoarelor pasante de gaze si contorul de ... (vezi toată discuția)
Constatare consum de apa rece necontorizat (furt) StRotaru StRotaru Asociația de proprietari la care sunt administrator este titular de branșament APA NOVA. Astfel pe baza citirilor contoarelor pasante existente eu împart ... (vezi toată discuția)