avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... mi-am facut izolatia exterioara cu forte proprii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

mi-am facut izolatia exterioara cu forte proprii

la noi in oras,galati,fiecare se descurca cum poate.am mobilizat toti barbatii din familie si am facut izolatia exterioara fara a apela la vreo firma specializata.pot ,cumva sa beneficiez de reducerea de la impozit pt aceasta lucrare?si termopanele le-am pus la fel.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:45, 4 Februarie 2009
Da puteti beneficia de reducere la impozit, daca depuneti o cerere si copia facturilor aferente acestor lucrari la administratia finaciara a municipiului Galati.
Lecturati si invocati si HG nr. 1234 / 05.08.2005 - PROCEDURA privind deducerea din venitul anual global a cheltuielilor prntru reabilitarea locuintei de domiciliu, destinate reducerii pierderlor de caldura in scopul imbunatatirii confortului termic - publicata in M. Of. partea I, nr. 740/17.08.2004.
Aici pe forum au mai fost discutii privind deducerea unor cheltuieli de reparatii de pe spatiul comun. Desi aceasta ordonanta nu este abrogata, cei care au mers la finantel locale in vederea obtinerii acestor deduceri, au fost trimisi la plimbare, principalul motiv fiind renuntarea la notiunea de "venit global" - de cand se foloseste cota unica de impozitare de 16%. Opinia mea este ca prevederile actului normativ sunt valabile si ar trebui aplicate, atat timp cat ordonanta nu a fost abrogata. Asa cum ati fost sfatuita mai sus, faceti cerere la care veti atasa toate documentele justificative, eventual si hot. AG a asociatiei de proprietari privind necesitatea efectuarii acestor lucrari. Am rugamintea sa ne tineti la curent cu demersul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract hidroizolatie bloc raluka raluka Am executat pe cheltuiala mea hidroizolatia apart in care locuiesc, intrucat Presedintele asociatiei nu a intreprins nici actiune cu privire a strangerea ... (vezi toată discuția)
Deducere termopan anonim anonim Cum e cu deductibilitatea termopanului din impozit? Ce salariu iti trebuie ca sa beneficiei de toata deducerea? Ce trebuie sa faci? (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pfa anonim anonim Intrebarea este extrem de generala si raspunsul de mai sus este tot general. Daca doriti un raspuns detaliat prezentati starea de fapt cu care va confruntati ... (vezi toată discuția)