Am executat pe cheltuiala mea hidroizolatia apart in care locuiesc, intrucat Presedintele asociatiei nu a intreprins nici actiune cu privire a strangerea banilor, in vederea repararii. Firma care mi-a reparat acoperisul a facut contractul pe numele Asociatiei. Acestia mi-au zis ca nu e corect, mai mult nici macar nu au vrut sa semneze contractul. Pe ce nume tb facut contractul? Ce treb sa fac ca sa-mi recuperez banii, intrucat Presedintle nu vrea sa faca nimik pentru proprietari, indeosebi pt cei aflati la ultimul etaj? va multumesc
Vorbiti cu cei de la firma sa faca contractul si factura pe numele d-voastra. la cele doua sa ataseze devizul si daca puteti mai cautati doua oferte de la 2 firme diferite (cu valoare mai mare decat cea a prestatiei deja executate). Cu dosarul cuprinzand actele enuntate mai sus mergeti la asociatie si trebuie sa se rezolve. in plus vedeti ca e posibil sa beneficiati si de o deducere de la plata impozitului. trebuie mers la administratia financiara (cu aceleasi documente fara cele 2 oferte).
mult succes
Sigur ca este interesanta treaba cu deducerile. In anul 2004 a fost emisa HG nr. 1233 - M.Of. partea I, nr. 740/17.08.2004: PROCEDURA privind deducerea din venitul anual global a cheltuielilor pentru reabilitarea locuintei de domiciliu, destinate reducerii pierderilor de caldura in scopul imbunatatirii confortului termic. Din cate stiu aceasta HG nu mai este in vigoare. Poate dl. ebogdann ne poate spune mai multe. Ar fi interesant - chiar in aceste conditii sa fie propusa si (re)discutata de actualii guvernanti...
Reabilitare termica
papyan
doresc sa stiu daca in urma cheltuielilor pentru reabilitare termica (termopan parchet, etc) se beneficiaza de deducere din impozitul pe locuinta. Scuze daca ... (vezi toată discuția)