Buna. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Exista vreo posibilitate de a achizitiona in mod legal, o bucata de teren, avand in vedere faptul ca acesta nu este dezmembrat(e inscris in cartea funciara impreuna cu o casa). Proprietarul e dispus sa vanda o bucata anume, dar daca nu e parcelat terenul ce act ar trebui sa incheiem sa nu am probleme pe viitor.
da, este vorba intr-adevar despre o comuna. Cei de aici cred ca pot face orice pe spinarea oamenilor. Nu stiu cum se va rezolva, dar oricum voi face tot ce imi sta in putinta pentru a iesi cu bine din aceasta situatie. multumesc de raspuns
multumesc. Maine voi merge in audienta la domnul primar sa vedem ce are de zis, caci cel de la urbanism mi/a zis in fata ca daca ar fi sa despagubeasca pe toti, din ce ar mai trai primaria....cam asa s-a exprimat.
Sunt proprietara unui teren intravilan de 700 mp. De la primarie mi/au spus ca am nevoie de intocmirea unui PUZ pentru a primi autorizatie de constructie. Pana aici bine, dar ulterior aflu ca pentru aprobarea PUZ/ului de consiliul local trebuie sa cedez 5 metri din teren *(lungime 34m), adica sa cedez cca 150 mp pentru largirea drumului existent. Cand am intrebat de despagubiri mi-au spus ca nici vorba de asa ceva, pentru ca terenul va ramane pe numele meu, doar... nu pot sa/l mai folosesc. Dac[ stiti actul normativ care reglementeza asa ceva sau ati trecut prin asa ceva va rog sa-mi raspundeti, pentru ca eu am platit 700 mp, nu 550. Va multumesc.