avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2220 soluții astăzi
Forum Activitate nicu147m

Activitate nicu147m

Discuție ordonanta
buna ziua as dori sa aflu despre art 55 litera b daca este normal sa mi se ia cartea de munca de catre AJOFM INTRUCIT EU NU BENEFICIEZ DE SOMAJ CONFORM ATICOLULUI MENTIONAT DAR PRIMESC PLATI COMPENSATORII TIMP DE 12 LUNI SI DACA IMI GASESC DE LUCRU SI IMI RIDIC CARTEA DE MUNCA IN ACESTE 12 LUNI MAI POT BENEFICIA DE ACESTE PLATI COMPENSATORII?
Răspuns la discuția ordonanta
buna ziua .as dori sa imi spuneti daca termin lichidarea de facut este normal sa mi se ia cartea de munca la AJOFM intrucit primesc plati compensatorii dar somaj nu primesc . Daca inperioada platilor compensatorii imi gasesc de lucru cu carte demunca , mi se vor sista platile compensatorii,cei de la AJOFM spun ca mi se elibereaza cartea de munca dar nu imi spun daca mi se intrerup aceste plati compensatorii?
Discuție ordonanta
buna seara ,as avea si eu o intrebare referitoare la disponibilizarea colectiva,lucrez la o itreprindere mare din galati si m-am inscris si meu la ordonanta care se da ,as dori sa stiu daca art.55 litera b din codul muncii cu care mi sa aprobat ordonanta beneficiaza de plati compensatorii si de somaj si daca nu, ce pot face,intrucit eu nu am terminat de facut lichidarea?va multumesc.