avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ordonanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ordonanta

buna ziua as dori sa aflu despre art 55 litera b daca este normal sa mi se ia cartea de munca de catre AJOFM INTRUCIT EU NU BENEFICIEZ DE SOMAJ CONFORM ATICOLULUI MENTIONAT DAR PRIMESC PLATI COMPENSATORII TIMP DE 12 LUNI SI DACA IMI GASESC DE LUCRU SI IMI RIDIC CARTEA DE MUNCA IN ACESTE 12 LUNI MAI POT BENEFICIA DE ACESTE PLATI COMPENSATORII?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 4 Februarie 2009
AJOFM v-a retinut carnetul de munca, intrucat v-ati dus sa va inscrieti in baza lor de date ca fiind in cautarea unui loc de munca (presupun ca pentru asta v-a oprit carnetul de munca).
Platile compensatorii nu au nicio tangenta cu angajarea dvs in alt loc de munca. Prin urmare, daca va angajati veti primi acele plati compensatorii acordate de catre fostul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta nicu147m nicu147m buna seara ,as avea si eu o intrebare referitoare la disponibilizarea colectiva,lucrez la o itreprindere mare din galati si m-am inscris si meu la ordonanta ... (vezi toată discuția)
Unde ramane cartea de munca in original? Immalee Immalee Ieri am depus dosarul pentru somaj si cartea de munca a ramas acolo, desi a trebuit sa depun si copie; alte acte in original (studii etc.) mi le-a dat inapoi. ... (vezi toată discuția)
Indemnizație șomaj si termenul de depunere a actelor pentru obtinere Delia-t Delia-t Bună ziua, Aș vrea să știu dcă am dreptul și pt câte luni la indemnizația de șomaj: Sunt angajată la aceeași ... (vezi toată discuția)