avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Activitate gabytza2015

Activitate gabytza2015

Răspuns la discuția permis suspendat
in schimb am inca duvada prin care se atesta faptul ca perioada de suspendare a expirat iar pe spatele acesteia am si dovada ca am promovat testul de redobandire
Răspuns la discuția permis suspendat
asta da dar in aceasta seara trebuie sa ajung pana undeva si nu mai vreau sa apelez la nimeni!fiind sambata nu prea am de unde sa il ridic k la ipj este pus lacatul pe usa
am avut permisul suspendat pentru alcoolemie pe o perioada de 90 de zile. am promovat testul de redobandire si pe data de 5 mai a expirat perioada de suspendare. fiind la facultate nu am putut ajunge la ipj sa ridic permisul. pot conduce in aceasta situatie? ce imi pot face?
Răspuns la discuția 1l vin ... peste 0.80 in sange?
mai am o intrebare cand suflii in etilotest, dak suflii de mai multe ori fara sa schimbe capatul in care suflii are vre-o influenta?eu am suflat de 3 ori k nu am suflat bine si doar a resetat etilotestul fara sa schimbe motul.oare si din aceasta cauza a iesit 0.40?si mai este o problema inainte sa suflu am vomat cam cu 15 min inainte.
Răspuns la discuția 1l vin ... peste 0.80 in sange?
pey am 19 ani 1.60 si 78 de kg sunt chiar grasa consum de obicei alcool dar nu in cantitati mari si nici de data aceasta nu ma simteam ametita chiar de loc pot spune k nu se observa ca am baut vb coerent .... nu se observa doar ca miroseam.si cu 15 minute inainte sa suflu in etilotest am varsat oare are vre-o importanta?
Răspuns la discuția 1l vin ... peste 0.80 in sange?
va rog mult ajutati-ma si pe mine cu un raspuns.... se poate sa iasa in sange peste 0.80?
miercuri noapte am fost oprita de catre organele de politie la ora 2 .intre orele 22 si 2 am consumat 1l vin cu apa . la sectie am suflat in etilotest si a iesit 0.40?este pozibil ca in sange sa iasa peste 0.80?
Răspuns la discuția 2.10 alcool in sange
am si eu o problema am fost oprita de organele de politie la ora 2 noaptea incepand cu orele 22 pana la doua am consumat 1l vin cu apa minerala am suflat in etilotest si mi-a iesit 0.40?este posibil?mi se pare mult in comparatie cu cantitatea de alcool consumata.am fost la sange ,este posibil sa iasa sub 0.80?