avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat

am avut permisul suspendat pentru alcoolemie pe o perioada de 90 de zile. am promovat testul de redobandire si pe data de 5 mai a expirat perioada de suspendare. fiind la facultate nu am putut ajunge la ipj sa ridic permisul. pot conduce in aceasta situatie? ce imi pot face?
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 14:23, 9 Mai 2009
este bine ca intai sa megeti si va ridicati permisul .va trebui sa va asigurati ca totul este in regula.
asta da dar in aceasta seara trebuie sa ajung pana undeva si nu mai vreau sa apelez la nimeni!fiind sambata nu prea am de unde sa il ridic k la ipj este pus lacatul pe usa
in schimb am inca duvada prin care se atesta faptul ca perioada de suspendare a expirat iar pe spatele acesteia am si dovada ca am promovat testul de redobandire
Daca veti fi oprit in trafic si controlat...veti fi sanctionat ca nu aveti permisul de conducere asupra dumneavoastra.
In aceasta situatie riscati o sanctiune contraventionala pentru ca nu aveti avtele asupra dvs.Recomandat este ca in trafic sa aveti o copie a permisului si a celorlante acte care sa ateste identitatea precum si actul de inmatriculare al masini. Prezentind aceste documente in copie agentului de politie NU mai riscati sanctiune...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat c0nteazza c0nteazza Hristos a Inviat! În data de 9.04.2017 mi-a fost suspendat permisul pe 3 luni de zile din cauza depășirii limitei de viteză.Am fost depistat cu 144 Km/h ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere daniel-teodor daniel-teodor Vreau sa stiu, dupa expirarea termenului de 90 de zile, am platit amenda in termenul de 48 de ore , cum trebuie procedat? Merg pur si simplu la Politia ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat 90 zile alcool Coman2010 Coman2010 Buna ziua, In data de 21 aug 2016 am fost oprit de un echipaj politie pe raza municipiului MANGALIA (eu avand domiciliul in BRAILA) testat alcoolemie, ... (vezi toată discuția)