avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate Stefan_

Activitate Stefan_

Răspuns la discuția Nelamuriri !!!
Va multumesc. Sa aveti o zi buna. Sarut-mana.
Răspuns la discuția Nelamuriri !!!
Va multumesc. Dar ea solicita acest drept pentru copil, copilul nostru fiind minor.
Discuție Nelamuriri !!!
Buna ziua. Am nelamuriri. Va rog ajutati-ma.
Am divortat in urma cu un an. Copilul minor a ramas la mama, iar eu platesc pensie alimentara. Fosta sotie s-a si recasatorit. In momentul divortului, nu am mers la partaj deoarece imobilul in care am locuit impreuna cu sotia si copilul era proprietatea mamei mele si a mea (mama si cu mine fiind coproprietari - succesori ai defunctului meu tata). Aceasta proprietate (imobil) s-a vandut, Iar fosta mea sotie solicita sa-i dau cota parte copilului nostru minor. Este indreptatita sa faca acest lucru ? Daca DA, cat ar trebui sa-i dau din rezerva mea succesorala? Multumesc
Răspuns la discuția As dori sa stiu...
Am inteles. Va multumesc frumos.
Răspuns la discuția As dori sa stiu...
Va multumesc. Va rog frumos, astept raspuns si la a doua intrebare si anume: in ce fel se va face succesiunea acestor bunuri in cazul decesului sotiei sau al decesului meu. Va multumesc mult.

Data post: Luni, 9 Februarie 2009, 15:58
Subiect: RE: As dori sa stiu...

Imi cer scuze. revin: Eu si sotia nu avem copii in comun.
Sunt casatorit de 3 ani. Am 2 copii majori dintr-o casatorie anterioara. Apartamentul si autoturismul sunt bunuri proprii dobandite inaintea acestei casatorii. Sotia mea are un copil major din prima casatorie si un apartament- bun propriu (dobandit inaintea casatoriei noastre). As dori sa stiu dupa cati ani de convietuire bunurile proprii devin bunuri comune ale sotilor si de asemenea in ce fel se va face succesiunea acestor bunuri in cazul decesului sotiei sau al decesului meu. Va multumesc.