avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate motorgeanu.narcisa@yahoo.com

Activitate motorgeanu.narcisa@yahoo.com

Acum ceva timp am primit in spatiu o nepoata pentru a-si face Carte de identitate pe adresa mea, avand nevoie pentru examenul de permis auto. A trecut 1 an de atunci si nu mai stiu nimic de ea si as vrea sa stiu cum pot sa o scot din spatiu. ( am sunat la biroul de evidenta a populatiei si mi-au spus ca de ce am luat-o si ca nu pot face nimic) Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.( nu a locuit nici macar o zi la adresa din cartea de identitate)( Specific ca nu are viza de flotant )
Multumesc

Acum ceva timp am primit in spatiu o nepoata pentru a-si face Carte de identitate pe adresa mea, avand nevoie pentru examenul de permis auto. A trecut 1 an de atunci si nu mai stiu nimic de ea si as vrea sa stiu cum pot sa o scot din spatiu. ( am sunat la biroul de evidenta a populatiei si mi-au spus ca de ce am luat-o si ca nu pot face nimic) Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.( nu a locuit nici macar o zi la adresa din cartea de identitate)
Multumesc.
Răspuns la discuția facturi din 2008 neinregistrate
este vorba de niste facturi de turnari betoane(facturat beton)
Buna ziua, ma puteti ajuta si pe mine cu o lamurire cum pot inregistra un anul 2009 niste facturi de materii prime emise in 2008 si care nu au ajuns la noi?