avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea acordului de luare in spatiu locativ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea acordului de luare in spatiu locativ

Acum ceva timp am primit in spatiu o nepoata pentru a-si face Carte de identitate pe adresa mea, avand nevoie pentru examenul de permis auto. A trecut 1 an de atunci si nu mai stiu nimic de ea si as vrea sa stiu cum pot sa o scot din spatiu. ( am sunat la biroul de evidenta a populatiei si mi-au spus ca de ce am luat-o si ca nu pot face nimic) Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.( nu a locuit nici macar o zi la adresa din cartea de identitate)( Specific ca nu are viza de flotant )
Multumesc

Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 17:13, 26 Ianuarie 2011
dati o declaratie in forma autentica (in fata unui notar public) in care sa precizati ca nu sunteti de acord sa o primiti pe nepoata in spatiul locativ propriu, mergeti le evidenta persoanelor si depuneti un exemplar din declaratie, cereti numar de inregistrare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere persoana din spatiu locativ motorgeanu.narcisa@yahoo.com motorgeanu.narcisa@yahoo.com Acum ceva timp am primit in spatiu o nepoata pentru a-si face Carte de identitate pe adresa mea, avand nevoie pentru examenul de permis auto. A trecut 1 an de ... (vezi toată discuția)
Ultimul domiciliu in românia krisszz21 krisszz21 Care domiciliu este considerat ca fiind ultimul domiciliu al cetățeanului roman CRDS? Am avut buletin(CI) cu domiciliul intr-un județ si in ultimul an ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant in vedrea sustinerii exam auto larisa82 larisa82 Buna ziua! 1)De unde pot obtine viza de flotant? 2) Cate zile e valabila? Ce trebuie sa fac cand expira valabilitatea ei pentru a figura din nou la ... (vezi toată discuția)