avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza de flotant in vedrea sustinerii exam auto
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza de flotant in vedrea sustinerii exam auto

Buna ziua!
1)De unde pot obtine viza de flotant?
2) Cate zile e valabila? Ce trebuie sa fac cand expira valabilitatea ei pentru a figura din nou la domiciliul initial?
3)Permisul auto va fi eliberat pe adresa unde am viza?Apoi trebuie schimbata adresa?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 10:09, 21 Septembrie 2016
Buna ziua,
1. Luati proprietarul care vrea sa va ia in spatiu, sa va faca flotant pe proprietatea lui si mergeti la Primaria de care apartine acesta, la Serviciul cu evidenta populatiei (acolo unde se face si buletinul)
2. E valabila cat spuneti dv....30 de zile, 3 luni (puneti sa fie pana sustineti examenul, se poate si prelungi la o adica)...si nu trebuie sa faceti nimic, dupa ce expira. Oricum domiciliul dv tot cel din cartea de identitate este valabil, viza de flotant este doar dovada ca temporar aveti alta resedinta/unde locuiti.
3. Permisul va contine adresa dv de domiciliu.Cea din buletin.

Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2016
Nicoleta Silvia Hulpus, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forme legale pentru a locui undeva darksideliar darksideliar Ce se intampla daca stau la bunicii mei mai mult timp dar fara forme legale ? mai mult timp insemnand 1-2 ani. (vezi toată discuția)
Unde pot da examenul de conducere? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Buna ziua, Am picat de 3 ori pana acum la examenul pentru carnetul de permis,proba practica,a 4 oara am m-am gandit sa o dau cand am sa termin cu bacul,imi ... (vezi toată discuția)
Sustinere examen auto in alt oras / mutatie in alt oras. derek derek Buna seara, Dupa aproape 1 ora de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii simple. Asadar, apelez la ... (vezi toată discuția)