avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Scoatere persoana din spatiu locativ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Scoatere persoana din spatiu locativ

Acum ceva timp am primit in spatiu o nepoata pentru a-si face Carte de identitate pe adresa mea, avand nevoie pentru examenul de permis auto. A trecut 1 an de atunci si nu mai stiu nimic de ea si as vrea sa stiu cum pot sa o scot din spatiu. ( am sunat la biroul de evidenta a populatiei si mi-au spus ca de ce am luat-o si ca nu pot face nimic) Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.( nu a locuit nici macar o zi la adresa din cartea de identitate)
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Anularea acordului de luare in spatiu locativ motorgeanu.narcisa@yahoo.com motorgeanu.narcisa@yahoo.com Acum ceva timp am primit in spatiu o nepoata pentru a-si face Carte de identitate pe adresa mea, avand nevoie pentru examenul de permis auto. A trecut 1 an ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant in vedrea sustinerii exam auto larisa82 larisa82 Buna ziua! 1)De unde pot obtine viza de flotant? 2) Cate zile e valabila? Ce trebuie sa fac cand expira valabilitatea ei pentru a figura din nou la ... (vezi toată discuția)
Anularea acordului de primire in spatiu SonyEric SonyEric Cu cativa ani in urma am primit in spatiu pe un prieten (stiu,am gresit si acum am probleme din cauza asta),care vroia sa-si faca carnetul de conducere in ... (vezi toată discuția)