avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Activitate delia andreea navrotescu

Activitate delia andreea navrotescu

buna ziua! mama este minora (17 ani) si doreste in instanta incredintarea copilului nascut dintr-o relatie de concubinaj. Tatal este major (un iresponsabil!!). Intrebare: este necesara curatela pentru bunica materna in vederea introducerii actiunii in instanta? Risca mama minora sa piarda copilul in favoarea tatalui major? Cui incredinteaza instanta copilul, bunicii sau mamei minore? Prin cererea de chemare in judecata se va cere exercitarea autoritatii parintesti catre mama minora sau catre bunica materna? multumesc!
multumesc pentru mesaje!
pai acum cand a crescut pretul la m.p. de teren in zona respectiva a devenit brusc foarte interesat de teren. dar acum discolo de toate, mai pot face o crere de completare/lamurire dispozitiv?
din 1999 omu a stat cu sentinta in sertar si atat. acum s-a trezit si a facut-o definitiva si vrea sa anuleze titlul de proprietate a celor carora obtinusera fisa de punere in posesie falsa. interesant e ca beneficiarii Fisei nu au fost cercetati penal...
este vorba de o Fisa de punere in posesie (fond funciar) care a fost falsificata de un angajat al Primariei si semnata in locul membrilor din Comisie tot de inculpat. Instanta constata ca documentul e fals si dispune anularea actului fals. Problema e ca nu specifica in dispozitiv care e actul fals si care sunt actele subsecvente care se anuleaza. Istanta imi cere acum intr-un proces civil sa specific eu care acte s-au anulat in dosarul penal, pentru ca acum am facut o anulare titlu proprietate.
ce pot sa fac unui client care are o hotarare definitiva (penala) din anul 1999 si are nevoie de o lamurire dispozitiv. Tinand seama ca nu mai sunt in termen si cu siguranta daca fac o astfel de cerere la instanta sigur mi-o va respige. #-o Multumesc!
daca s-a primit de angajat doar un preaviz fara ca actul respectiv sa fie denumit in nici un fel si fara sa aiba continutul unei decizii de concediere, cum pot sa atac si in ce termen aceasta "decizie" a angajatorului? Angajatul a primit "preavizul" respectiv in 8.12.2008 si are functie de conducere. Preavizul a expirat pe 8.02.2009. Mai sunt in termen?