avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate irinaoprica

Activitate irinaoprica

Buna ziua!
Va cer sfatul in legatura cu urmatoarea problema: Un angajat isi anunta verbal demisia (dupa 2 zile de absenta nemotivata - timp in care nu am reusit sa dau de el nici telefonic). Tot verbal ii este acceptata demisia, urman ca a doua zi sa se prezinte pentru intocmirea documentelor necesare. Problema este ca de atunci ( 26 martie) nu l-am mai vazut la culoare; a catadicsit sa imi raspunda o data la nenumaratele telefoane pe care i le-am dat ca sa imi spuna ca o sa treaca pe la servici. Insa nu s-a mai aratat. Mai grav - un set de chei de la birou au ramas la el! Ce pot face in acest caz?
Multumesc mult!
Multumesc mult; sper sa nu ajungem pana acolo...
Irina
Buna ziua! M-am mutat de curand intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti, bvd Kogalniceanu. Luna aceasta s-au afisat costurile pentru ianuarie si rezulta ca am de plata 1500 ron!!! Mentionez ca in apartament locuim 2 persoane (+ 1pisica, dar nu cred ca se pune la socoteala :) ). Blocul nu este contorizat si nici nu avem centrala proprie, insa ceilalti locatari au costuri mult mai mici decat mine iar relatia cu administratorul nu este tocmai buna! Cum pot sa controlez aceste cheltuieli? Ce pot sa fac? Va multumesc anticipat! Irina