Eu am terminat Literele, pot tine meditatii pentru clasele a VIII a-a XII a si in primavara voi termina si Conversia pe educator-invățător. Pot să-mi fac un PFA cu mai multe coduri CAEN? Să cuprind tot domeniul 85? (preșcolar, primar, gimnazial și liceal?). Dar dacă am și diplomă de lucrător în arte combinate? Pe aceasta cum aș putea să o integrez?
A doua variantă este un site educațional, dar pentru acesta nu am deloc cunoștințe...Mă puteți ajuta cu informații?
Încerc să îmbrac o formă juridică și nu știu pe care să o aleg. Ce implica?
Buna. ma intereseaza daca o persoana aflata in strainatate poate sa infiinteze in asociatie cu tatal sau, aflat in tara un SRL Fiul din strainatate trebuie sa faca o imputernicire pentru ca tatal sa-l reprezinte? numai personal poate sa semneze actele?
Buna.Sunt interesata sa aflu in ce masura un contract care are la "Clauzele contractului " urmatoarele stipulatii este corect intocmit: La durata contractului apare -pe durata nedeterminata- ,iar la reziliere doar una dintre parti poate beneficia de reziliere fara preaviz. In aceasta situatie nu ambele parti ar trebui sa poata sa rezilieze con.tractul ? De fapt clauzele amintite ar duce la un contract perpetuu ...ceea ce nu e permis de lege!