avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... un contract de colaborare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

un contract de colaborare

Buna.Sunt interesata sa aflu in ce masura un contract care are la "Clauzele contractului " urmatoarele stipulatii este corect intocmit: La durata contractului apare -pe durata nedeterminata- ,iar la reziliere doar una dintre parti poate beneficia de reziliere fara preaviz. In aceasta situatie nu ambele parti ar trebui sa poata sa rezilieze con.tractul ? De fapt clauzele amintite ar duce la un contract perpetuu ...ceea ce nu e permis de lege!
Cel mai recent răspuns: Miclaus Bianca , utilizator 16:20, 12 Februarie 2009
Clauzele sunt perfect valabile daca au fost acceptate de parti.
Legal ar fi trebuit acordat un preaviz. La un contract de colaborare se intelege ca este vorba de o persoana fizica autorizata sau de doua persoane juridice, ceea ce este lesne de inteles ca ar fi trebuit acordat un preaviz.
mutumiri pt cei care m-au ajutat cu un sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cu contract in vigoare andreigh andreigh Vreau sa suspend activitatea, dar am un contract cadru in vigoare, cu un client. Contractul nu produce obligatii nici pentru mine nici pentru client, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract-probleme MrFB MrFB Buna ziua, In calitate de agent imobiliar am semnat un contract de colaborare cu o alta agentie pe o perioada nedeterminata.In contract singurele clauze de ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat InaV InaV Buna ziua Doresc sa ma consult cu dumneavoastra intr-o problema. Am incheiat anul trecut un contract de mandat cu o firma de recuperari de creanta ce ... (vezi toată discuția)