avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociat cu domiciliul in strainatate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociat cu domiciliul in strainatate

Buna. ma intereseaza daca o persoana aflata in strainatate poate sa infiinteze in asociatie cu tatal sau, aflat in tara un SRL Fiul din strainatate trebuie sa faca o imputernicire pentru ca tatal sa-l reprezinte? numai personal poate sa semneze actele?
Cel mai recent răspuns: Miclaus Bianca , utilizator 11:18, 4 Martie 2009
Se poate prin procura notariala in strainatate,trimisa in Romania,tradusa si legalizata la notar si in Romania
Ultima modificare: Marți, 3 Martie 2009
Leo R A, Consilier juridic
Multumesc mult, se dovedeste ca acsta este un site al oamenilor binevoitori, multumesc pentru ca ajutati un incepator!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare act constitutiv de asociat strain aurica ilie aurica ilie am marea rugaminte sa fiu ajutata in urmatoarea situatie:: suntem 3 asociati la un srl si mai dorim adaugarea unui asociat strain (din alta tara). deoarece ... (vezi toată discuția)
Pot incheia antecontractul prima casa doar cu 2 din 3 proprietari? tasha8708 tasha8708 Buna seara, Am o mica problema: vreau sa achizitionez o lucuinta prin programul prima casa, imobilul este mostenire, iar mostenitorii sunt 3( 2copii ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl de catre un cetatean strain lisa-monica lisa-monica Buna ziua,va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare unui cetatean strain pentru a-si deschide in Cernavoda un SRL? Infiintarea societatii o poate face un ... (vezi toată discuția)