avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela mita

Activitate mihaela mita

Am sunat si eu la Barou si nimeni nu stie nimic. Azi e consiliu. Cine stie, poate se va decide soarta noastra, doar suntem la mana lor. Ne vedem la Barou. Multa bafta!!!!!
Articolul 281 alin. (1) se modifică si va avea următorul cuprins:

”Persoana care anterior primirii in profesie a fost definitivata in funcÑia juridica pe care a
exercitat-o înainte de primirea în profesia de avocat sau a promovat examen de definitivare in
acesta funcÑie, dobândeste, potrivit art.19,al.2 si 3 din Lege, calitatea de avocat definitiv, cu
excepÑia cazurilor in care primirea in profesie s-a făcut prin examen, in condiÑiile disp.art.16
alin. (1) din Lege”.
Ce parere aveti? Este hotararea congrasului avocatilor din 2008
Cred ca toti asteptam un raspuns. Eu astept si pozitia UNBR ref la cererea mea pe av def. Multa bafta!!!!!!!!!!!!
Buna. Sunt cons jur de 4 si 4 luni, definitiv. Am fost admisa la examenul org de Baroul Buc. Pot cere inscrierea ca avocat def? Aveti decizii de inscriere admise de Cons Baroului Buc ca av def de anul acesta???????????Multam Este f urgent. Nu stiu ce fel de cerere sa formulez.Help.
Răspuns la discuția ne judecam cu Baroul Bucuresti ?
Buna. Sunt noua pe aici. Ma aflu in aceeasi situatie. Am fost primita in profesie in urma ex in anul 2007. In prezent lucrez ca si cons jur. cu vechime de 4 ani si jum. definitiv. Ma intereseaza si pe mine subiectul, intrucat as vrea sa solicit inscrierea ca av def. Aveti asemenea decizii din anul 2009?????????S/a pronuntat consiliul baroului pana acum?