avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Activitate carolyn

Activitate carolyn

Răspuns la discuția sfat
Buna ziua,am urmat sfatul pe care l-am primit de la dumneavoastra dar in zadar .Cind s-a facut gresala deja cheltuielile au fost calculate am achitat ca atare i-am rugat frumos sa vina sa constate gresala facuta nu au venit si acum in urmatoarea luna la fel imi umfla cheltuielile ce este de facut .Caci presedintele joaca cum ii cinta canta firma acesta care administreaza asociatia noastra.Si nici nu vrea sa-mi accepte cererea pentru remedierea greselii.Va multumesc.
Răspuns la discuția informatie
deci garsoniera este in Cluj-N,linga Fac UBV ,avand modificari ,finisata :sorry:
Discuție informatie
Buna ziua din nou,sper sa formulez bine intrebarea.Imi pute-ti spune cam aproximativ ce suma se platea in anul 2001in contractele de v-c la o garsoniera suprafata 28,60 m patrati.Multumesc frumos.
Răspuns la discuția contract vinzare-cumparare
Contractul de v-c exista mi l-au aratat noii proprietar.
Răspuns la discuția contract vinzare-cumparare
Persoana decedata este mama mea adoptiva.Am scris in idea unui sfat
Buna ziua,eu am fost infiata de nasa mea de botez de la virsta de 6luni acum am 33 ani ,mama mea a decedat anul trecut in nov. dar am aflat cu stupoare ca dinsa a vindut casa unor vecini cu contract de vinzare uzufruct acum citiva ani a primit 70 mil iar in contract scrie 30 mil.dar in momentul in care dinsa a decedat noii proprietari mi-au pus in vedere ca nu am voie sa iau nimic din casa ca ei iau dat mamei niste bani imprumut si nu ia dat inapoi,si ca ei nu au de gind sa o inmorminteze si asa ca am ramas si fara casa si cu datorii in urma inmormintarii dinsei .Se poate face ceva sau este prea tirziu macar sa recuperez ceva bani.Va multumesc frumos.#-o
Răspuns la discuția sfat
Va multumesc am sa ma interesez daca stampila asociatiei este la presedintele blocului,dar in legatura cu sesizarea am facut-o chiar in prima zi afisarii cheltuielilor a venit un baiat care cititeste apometrele si a spus ca gresala este a lui si am fost la sediu dar in acel moment acesta firma care administreaza blocul erau doi asociati si tocmai cind am fost eu la ei sa remedieze gresala ei sau despartit si str. unde stau eu a remas la unul din ei .Domnul acesta cind i-am explicat a dat semne ca a inteles problema mi-a facut o copie dupa acel fluturas de cheltuiel si urma sa recalculeze sumaspunin-d ca cei care au fost au facut multe greseli si suma de 437 ron este mult ei dar acum cind am fost dupa o saptamina s-a schimbat a zis ca el unde sa bage cei 20 m cubi de apa si prin urmare trebuie sa platesc.Mie nu mi se pare corect ca din gresala facuta de ei sa platesc eu.
Discuție sfat
Buna ziua,
Am o problema cu firma care administreaza blocul in care locuiesc de exemplu tot timpul gresesc ba la citirea apometrelor de exemplu pe luna nov. 2008 au gresit cu 20 de m cubi de apa calda si ca atare in acea luna am cheltuieli de 437,49 ron foarte mult la o garsoniera de 28 m patrati,am fost la ei am sesizat gresala dar nu vor sa-mi recalculeze ,care recalculat ar trebuii sa platesc mai putin cu 180,ron Va rog sa-mi spuneti ce este de facut.Mentionez ca pe urmatoarea luna din nou au gresit punindu-mi gaz ce eu am plita electrica am fost cu hirtia de debransare distrigaz .Multumesc frumos.