avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate inegalabilul

Activitate inegalabilul

am fost angajat la o firma timp de cati.va ani buni dar de la 1 ianuarie 2009 firma si-a schimbat numele ,,
pe 20 mai 2009 mi-am facut lichidarea de la acceasta firama ( mentionez ca aveam in intretinere si in coasigurare o alta persoana) cand m-am dus sa platesc sanatatea pt a cea persoana pe restul anului ,respectiv iunie-decembrie, mi sa adus la cunostinta ca nu au m-ai fost virati banii pt sanatate de la inceputul anului si ca trebuie sa platesc din urme .
Eu insa detin o adeverinta de la firma din care reiese ca ei mi-au retras cei 5,5% din salariu si iau virat casei de asigurari.
Pe cine ar trebuii sa sesizez pt acest lucru sau ce ar trebui sa fac in aceasta privinta...?!
Discuție am o nelamurire
ce pasi ar trebui sa urmez acum pt a chema respectiva persoana in fata instantei pt am recupera pagubele..(masina mea e avariata total,, si doresc ca o dau la dezmembrari ce expertize si la cine pt a-mi evalua pagubele si pt a putea folosi acel document in instanta..

multumesc anticipat

cioan a scris:

Este prematur sa raspundem la intrebarile tale.
In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale acordate de catre medicul legist se va face incadrarea juridica a faptei (vatamare corporala sau vatamare corporala grava).
Atentie ce declari in fata organelor de cercetare penala. N-ar fi rau sa fi asitat de un avocat specializat in asemenea cauze.
Din punct de vedere tehnic important este stabilirea locului impactului (pe care banda de circulatie). In principiu se poate stabili.