avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am o nelamurire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am o nelamurire

ce pasi ar trebui sa urmez acum pt a chema respectiva persoana in fata instantei pt am recupera pagubele..(masina mea e avariata total,, si doresc ca o dau la dezmembrari ce expertize si la cine pt a-mi evalua pagubele si pt a putea folosi acel document in instanta..

multumesc anticipat

Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2009
inegalabilul, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters64839 , utilizator 22:52, 19 Februarie 2009
Sa inteleg ca inca n-a inceput procesul penal pentru vatamare corporala din culpa?
In timpul acestui proces, faceti dovada ca ati platit o anumita suma pentru repararea masinii sau daca nu ati reparat-o cereti o expertiza din care sa rezulte valoare pagubelor aduse masinii. De asemenea, faceti dovada si a cheltuielilor cu medicamentele si spitalizarea mamei. Toate acestea puneti-le pe seama celuilalt sofer: expertiza, spitalizare si medicamente si repararea masinii. Totodata, puteti cere si daune morale pentru vatamarea suferita de mama.
Daca va fi gasit vinovat, va fi obligat sa plateasca toata suma, chiar daca este prea mare.
Oricum procesul este de durata, deoarece se poate face apel si recurs la hotararea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza pana ne cheama an innstanta gilcrist1977 gilcrist1977 parte vatamata an accident auto am fost la cercetari penale sa anceput urmarirea penala a soferului sa facut expertiza ceruta sau chemat martori la audieri la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier adinaT adinaT In data de 26.08.2009 traversand spre statia de tranvai In zona Stefan cel Mare, dar prin loc nepermis am fost lovit de o masina care venea pe linia de tranvai ... (vezi toată discuția)
Accident grav de circulație, cu una dintre victime decedată. nu-mi pot explica anumite aspecte ulterioare și vă rog să mă lămuriți Flaviu81 Flaviu81 Pe data de 19 noiembrie am avut parte de un accident grav de circulatie. Un sofer a intrat pe contrasens si a intrat in masina pe care o conduceam! In masina ... (vezi toată discuția)