ce pasi ar trebui sa urmez acum pt a chema respectiva persoana in fata instantei pt am recupera pagubele..(masina mea e avariata total,, si doresc ca o dau la dezmembrari ce expertize si la cine pt a-mi evalua pagubele si pt a putea folosi acel document in instanta..
Sa inteleg ca inca n-a inceput procesul penal pentru vatamare corporala din culpa?
In timpul acestui proces, faceti dovada ca ati platit o anumita suma pentru repararea masinii sau daca nu ati reparat-o cereti o expertiza din care sa rezulte valoare pagubelor aduse masinii. De asemenea, faceti dovada si a cheltuielilor cu medicamentele si spitalizarea mamei. Toate acestea puneti-le pe seama celuilalt sofer: expertiza, spitalizare si medicamente si repararea masinii. Totodata, puteti cere si daune morale pentru vatamarea suferita de mama.
Daca va fi gasit vinovat, va fi obligat sa plateasca toata suma, chiar daca este prea mare.
Oricum procesul este de durata, deoarece se poate face apel si recurs la hotararea respectiva.
Accident rutier
adinaT
In data de 26.08.2009 traversand spre statia de tranvai In zona Stefan cel Mare, dar prin loc nepermis am fost lovit de o masina care venea pe linia de tranvai ... (vezi toată discuția)